Mega Image a demarat un proces de reamenajare și modernizare a magazinelor și depozitelor care a atins deja o investiție de 25 de milioane de euro, investiție care face parte dintr-un proces care va continua și în următorii ani.

Astfel, deja 140 de unități au trecut prin procese de reamenajare, cu investiții ample concretizate în echipamente noi, în procese automatizate care să monitorizeze în mod continuu activitatea operațională a fiecărei unități, cât și în instruirea personalului.

„Vom continua să colaborăm cu autoritățile pentru a oferi clienților cele mai bune produse şi servicii. Precizăm că revizuim periodic procedurile, cât și frecvența operațiunilor de mentenanță și igienizare, astfel încât produsele comercializate în magazinele noastre să fie sigure și de calitate.” a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

De asemenea, Mega Image transmite că susține producătorii și fermierii români și va continua procesele de auditare riguroasă pentru a-i susține în continuare și pentru a aduce pe rafturile magazinelor produse românești la standarde ridicate de calitate.

Totodată, programul „Gusturi românești de la gospodari” se dezvoltă anual, ajungând în prezent la peste 300 de producători de legume și fructe.

Programul pune accent pe gustul autentic, siguranța și calitatea produselor și oferă fructe și legume de sezon cultivate local, într-un mod prietenos cu mediul.

Mai mult, retailerul spune că se implică în tot procesul de producție: de la analizare sol, asigurare semințe, îngrășăminte, biostimulatori și alte produse destinate combaterii biologice a bolilor și dăunătorilor la plante, până la analiza lunară a legumelor, iar prin intermediul inginerilor horticultori din echipa Mega Image se oferă producătorilor consiliere, începând cu planificarea culturilor până la recoltare.

Astfel, în 2023, programul a înregistrat peste 28.600 de tone de legume și fructe livrate de producători direct în magazine.

În categoria legume, recordul a fost înregistrat de cartofi, cu 6500 de tone, și de tomate, cu 2800 de tone. În același timp, fructele cu cele mai bune rezultate au fost merele, cu peste 2900 de tone, pepenii cu peste 2400 tone, dar și cireșele și fructele moi, însumând peste 830 de tone.

Mega Image mai transmite faptul că în rețeaua sa sunt activi peste 15.000 de angajați români, iar prin planurile aflate în curs de deschideri de magazine vor fi create permanent noi locuri de muncă.

Sursa foto: Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri