Avon vine în întâmpinarea antreprenorilor interesați de modelul său de business, lansând un program de francizare a afacerii la nivel național.

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor avea sprijin în alegerea locației, dezvoltarea brandingului, sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și administrarea afacerii.

Modelul de business Avon este gândit pentru a funcționa atât în format de magazin, cât și în cel de tip stand insulă comercială.

De asemenea, pe întreg parcursul parteneriatului, Avon oferă suport în materie de asistență operațională și management, dar și sprijin în ce privește promoțiile, precum și campanii personalizate pentru a atrage și fideliza clienții din cadrul francizei de retail.

În același timp, suportul Avon include accesul la procese și metode de management automatizate, menite să faciliteze eficiența și să maximizeze potențialul noii afaceri în cadrul francizei.

Totodată, magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail.

Cei interesați sunt invitați să completeze un formular, urmând să fie contactați în scurt timp.

Sursa foto: Avon

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri