2 August 2010

Top manageri On the Move, in ultima saptamana



Afla care au fost cele mai importante miscari din ultima saptamana la nivel de top management in companiile din Romania.

Intoarcere la IBM Romania

Bogdan Constantinescu (foto), fostul director general al Frontal Communcation, una dintre cele mai importante companii romanesti de integrare de sisteme IT, revine in cadrul echipei IBM Romania, unde a mai lucrat in trecut.

Din noua functie, systems & technology manager, Bogdan Constantinescu va conduce intreaga divizie de hardware a IBM.

Constantinescu, care a fost directorul general al Cisco timp de cinci ani (pana in iulie 2009), a condus si compania Frontal Communications din septembrie anul trecut si pana in momentul in care a preluat managementul diviziei de hardware a IBM.

Noul sef al diviziei de hardware a IBM are 44 de ani si este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, departamentul de Electronica Aplicata din cadrul Facultatii de Electronica si Comunicatii.




Schimbari in managementul Danone

Comitetul Director al Danone Romania are, incepand cu trimestrul al doilea al anului 2010, o noua structura, prin numirea lui Laurentiu Tulvan (foto) in functia de director industrial si a Irinei Fadeeva, director lant distributie.

Laurentiu Tulvan are 38 de ani si s-a alaturat echipei Danone Romania in anul 2000 pe pozitia de inginer proiect, fiind promovat in 2001 pe pozitia de manager proiect si apoi in 2003 pe pozitia de manager productie. Ulterior, timp de 5 ani, Tulvan a activat ca manager performanta industriala pentru divizia de produse lactate in cadrul grupului Danone. In anul 2008, s-a reintors in Danone Romania unde a ocupat pana in 2010 pozitia de manager fabrica.

Irina Fadeeva a ocupat anterior pozitia de director logistica in cadrul Danone Rusia si are o experienta de peste 14 ani in aria de operatiuni in companii din FMCG precum Coca-Cola sau Baltic Beverages Holding. Fadeeva s-a alaturat echipei Danone Rusia in anul 2006, ca manager proiecte si a fost promovata in acelasi an ca director de logistica.


O romanca la sefia Groupama Asigurari

Deniss Rousset (foto), francezul care a coordonat cea mai mare fuziune din industria locala a asigurarilor, in urma careia a rezultat Groupama Asigurari, isi incheie mandatul de director general al companiei in luna septembrie, urmand ca functia sa fie preluata de Sanda Nicoara.

Dupa incheierea mandatului din Romania, Denis Rousset va prelua in aceasta toamna functia de chief controller la nivelul grupului francez.

Succesoarea sa, Sanda Nicoara, este in prezent director operatiuni si director general adjunct al Groupama Asigurari. Ea va prelua oficial functia de conducere a asiguratorului local dupa ce mandatul acesteia va primi avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

In perioada septembrie - noiembrie, Denis Rousset va asigura preluarea progresiva a responsabilitatilor aferente functiei de catre Sanda Nicoara.




Citeste si