Comitetul Director al Danone Romania are, incepand cu trimestrul al doilea al anului 2010, o noua structura, prin numirea lui Laurentiu Tulvan in functia de director industrial si a Irinei Fadeeva, director lant distributie.
Laurentiu Tulvan (foto) are 38 de ani si s-a alaturat echipei Danone Romania in anul 2000 pe pozitia de inginer proiect, fiind promovat in 2001 pe pozitia de manager proiect si apoi in 2003 pe pozitia de manager productie. Ulterior, timp de 5 ani, Tulvan a activat ca manager performanta industriala pentru divizia de produse lactate in cadrul grupului Danone. In anul 2008, s-a reintors in Danone Romania unde a ocupat pana in 2010 pozitia de manager fabrica.

Laurentiu Tulvan a absolvit Facultatea de Stiinta Calculatoarelor Galati si un Master in Informatica Industriala.

Irina Fadeeva a ocupat anterior pozitia de director logistica in cadrul Danone Rusia si are o experienta de peste 14 ani in aria de operatiuni in companii din FMCG precum Coca-Cola sau Baltic Beverages Holding. Fadeeva s-a alaturat echipei Danone Rusia in anul 2006, ca manager proiecte si a fost promovata in acelasi an ca director de logistica.

Irina Fadeeva (foto) a absolvit Universitatea Rossiiskij Gosudarstvennvi din Rusia si cursurile E-MBA in cadrul Stockholm School of Economics.

Fabrica Danone Romania din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 70.000 mp, are o capacitate anuala de productie de aproximativ 100.000 tone de produse lactate proaspete si un buget total de investitii in perioada 1999-2009 de aproximativ 60 milioane euro.

Danone Romania are o retea logistica ce cuprinde 19 platforme regionale si o flota proprie de distributie formata din 85 de camioane frigorifice cu capacitate zilnica de livrare de 150 tone, ce aprovizioneaza clientii la nivel national.

Produsele Danone Romania acopera in prezent 50% din consumul national din categoria de produse lactate proaspete si 60% din categoria iaurturi consumate la nivel national si se comercializeaza pe o piata cumulata de 47 milioane de consumatori din Romania, Moldova, Bulgaria, Grecia si tarile adriatice.

Danone Romania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. Grupul Danone a inregistrat in 2009 vanzari de 15 miliarde euro.

Danone Romania a afisat anul trecut o cifra de afaceri de 435 milioane lei. Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri