29 Noiembrie 2010

Top manageri On the Move, in ultima saptamana



Afla care au fost cele mai importante miscari la nivel de top management in companiile din Romania in ultima saptamana.

Seful GSK Romania, promovat in cadrul filialei franceze

Dupa aproape doi ani de la numirea la conducerea filialei locale a GlaxoSmithKline (GSK), Patrick Desbiens a fost promovat pe functia de vicepresedinte primary care operations in cadrul GSK Franta.

Oficialii GSK Romania au precizat ca in perioada urmatoare vor fi comunicate mai multe detalii despre succesorul lui Patrick Desbiens (foto).


Shaine pleaca de la conducerea Tuborg

Shachar Shaine (foto), cel care a ocupat timp de sase ani functia de presedinte al United Romanian Breweries Bereprod (URBB), unul dintre cei mai importanti jucatori din industria berii din Romania, isi va incheia anul acesta mandatul, au confirmat reprezentantii companiei.

Oficialii URBB au precizat ca vor reveni cu detalii suplimentare in legatura cu persoana care ii va succede lui Shaine la conducerea companiei.

Shachar Shaine (42 de ani) a ocupat functia de presedinte al URBB incepand cu mai 2004, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri din industria locala a berii.

Oameni noi la Petrom

OMV Petrom (SNP) va avea de la 1 ianuarie un nou director financiar si un nou responsabil pentru Gaze si Energie, Daniel Turnheim si, respectiv, Hilmar Kroat-Reder, cei doi urmand sa ii inlocuiasca pe Reinhard Pichler si Gerald Kappes, care vor prelua alte atributii in cadrul grupului OMV.

Turnheim si Kroat-Reder vor fi numiti membri in Directoratul Petrom.


Mihai Brinza, noul presedinte interimar al Altur

Administratorii Altur Slatina (ALT) l-au ales pe Mihai Brinza pentru functia de presedinte interimar al Consiliului de Administratie pe perioada absentei lui Cristi Bunu, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Cristi-Antonel Bunu si Stefan Badea au fost arestati peventiv pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, duminica dimineata, cererea procurorilor DNA in acest sens.


Nou CEO pentru agentia Rogalski Grigoriu PR

Cu o experienta de peste 10 ani in comunicarea de brand, Alina Damaschin (foto) preia conducerea agentiei de PR a grupului Tempo de la 1 decembrie, data la care Simona Dan se va retrage din aceasta pozitie pentru a se dedica “unor noi oportunitati profesionale”, anunta compania.

“Ca om de comunicare, este o oportunitate sa contribui alaturi de echipa Rogalski Grigoriu la evolutia PR-ului mai aproape de business si intelegerea consumatorului. Am convingerea ca impreuna putem activa cele mai relevante «social media relations» si putem crea idei cu substanta si impact pentru consumatorii clientilor nostri”, a declarat Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.



Citeste si