Noul ministru al Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare, a declarat, la preluarea portofoliului, ca se va axa pe restructurarea companiilor din subordinea ministerului si pe absorbtia fondurilor europene.
"Sunt doua axe prioritare care ma intereseaza, si anume accelerarea absorbtiei fondurilor europene, si aici avem o tinta ambitioasa de 1,2 miliarde euro, si revitalizarea si restructurarea companiilor de stat din subordine", a spus Nazare, citat de Mediafax.

El a adaugat ca anul 2012 este unul dificil, in care proiectele incepute trebuie implementate.

Prezent la eveniment, fostul ministru de resort Anca Boagiu a declarat ca tinta pentru absorbtia fondurilor europene din acest an este de 40%, dupa ce la finele anului trecut nivelul inregistrat a fost de 12%.

Totodata, Boagiu a respins criticile aduse ministrilor din cabinetul Ungureanu si a spus ca tineretea acestora nu inseamna ca ei sunt "niste marionete".

"Dati-i credit tineretii si nu-i subestimati si nici nu-i jigniti, pentru ca pana la urma este o ofensa la adresa fiecarui individ care se considera tanar! (...) Noi, veteranii, lasam loc oamenilor tineri, profesionisti, curajosi si capabili sa asigure viitorul tarii", a mai sustinut Boagiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri