„Incepand cu data de 17 februarie anul curent, presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale”, scrie pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Claudia-Elena Ionas ocupa functia de consilier la Departamentul Comunicare Publica, are 26 de ani si lucreaza de 4 ani in Administratia Prezidentiala, conform Mediafax.

Ea a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, cu specializarea Sociologie, din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. De asemenea, are un masterat la SNSPA in Guvernare si Societate.
Este timpul pentru o noua generatie
Basescu a numit-o pe Ionas ca purtator de cuvant la numai o saptamana dupa ce a investit in functie cel mai tanar Guvern pe care l-a avut vreodata Romania.

Citeste si:

"In echipa premierului care vine se afla numai ministri care la revolutie aveau intre 11 ani si 21 de ani. Este probabil cel mai puternic semnal al faptului ca a venit timpul schimbarii in clasa politica. Este un moment care nu va putea sa nu fie luat in seama nici de celelalte partide, nici de Parlament si - de ce nu? - nici de populatie. Aveti insa, domnule prim-ministru Ungureanu, si voi, tinerii ministri de la PDL, o misiune extraordinara si anume aceea de a confirma. Eu consider ca a venit timpul generatiei voastre si vreau sa subliniez astazi, la investitura, ca cel mai important lucru pentru Romania este ca voi, cei tineri, sa reusiti. De aceea, nu voi ezita sa acord tot sprijinul pe care il pot acorda in calitate de Presedinte, Guvernului Ungureanu", spunea presedintele joia trecuta.

Sursa foto: Administratie Prezidentiala