Bode, intrebat cata spaga a luat pentru privatizarea Cupru Min: Sunt un om cinstit, cum va permiteti

Ministrul Economiei, Lucian Bode, a fost intrebat de un protestatar cata spaga a luat pentru a privatiza Cupru Min, moment in care demnitarul s-a aratat foarte deranjat de abordare, raspunzand ca este un om cinstit si nu permite astfel de acuzatii.

In timpul derularii licitatiei publice cu strigare pentru privatizarea pachetului integral de actiuni la Cupru Min, un numar restrans de protestatari, 5-6 persoane, se afla la sediul Ministerului Economiei, declarandu-se impotriva vanzarii Cupru Min, scrie Mediafax.

Bode a fost intrebat: "Domnule ministru, cata spaga ati luat?".

Ministrul l-a invitat pe protestatar la discutii si s-a declarat foarte deranjat de o astfel de intrebare.

"Cum va permiteti sa ma intrebati asa ceva? Sunt un om cinstit, uitati-va in ochii mei. Cum va numiti? Ma deranjeaza acest mod de abordare. Asa vreti sa discutam? Va invit la discutii", a raspuns Bode, dupa care a urcat spre biroul sau.

O firma necunoscuta din Canada, Roman Cooper Corp., a fost declarata castigatoare a licitatiei pentru preluarea integrala a capitalului Cupru Min, detinuta de Ministerul Economiei.

Licitatia cu strigare a avut loc luni.

Ministerul Economiei a anuntat vineri ca pana la data limita s-au inscris la licitatie patru firme - Roman Cooper Corp. Canada, Oz Minerals Limited Australia, Dundee Holding Olanda si Ellatzite Med Ad din Bulgaria, ultima fiind insa descalificata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri