Premierul a mai decis ca in functia de vicepresedinte AVAS sa fie numit Andrei George Creci, fost director executiv adjunct in Primaria Capitalei, in locul lui Radu Ghidau, scrie Mediafax.

Deciziile au fost semnate vineri de seful Guvernului.

Adrian Volintiru (foto) a intrat in echipa Rompetrol in 2002, unde a devenit director financiar la rafinaria Vega. In 2005, el a preluat conducerea diviziei de retail Rompetrol Downstream, pentru ca in 2008 sa paraseasca societatea si sa ocupe functia de director financiar executiv al companiei farmaceutice Relad.

Citeste si:

Ulterior, el a lucrat ca director general la compania Marine Resources Exploration International (Marexin), companie de explorari in Marea Neagra, detinuta de Dinu Patriciu, pentru ca ultimul loc de munca sa fie cel de director general al producatorului de echipamente energetice si industriale Vulcan Bucuresti, controlat de Grupul Energetic Tender al omului de afaceri Ovidiu Tender, cu 74,7% din capitalul social.

Marius Lucian Obreja, presedinte al filialei teritoriale PNL a judetului Covasna, a fost numit presedinte AVAS in luna mai prin decizie a premierului, imediat dupa preluarea mandatului de catre Guvernul Ponta.