"Multi dintre dumneavoastra sunteti in campanie, dar cel putin un secretar de stat, secretarul general al ministerului, sa continue activitatea cu Ministerul de Finante pentru pregatirea bugetului pe 2013 si mai ales cu acea gandire multianuala, 2013-2016, programe care pot fi finantate timp de patru ani din bugetul de stat. O sa prezint bugetul pentru 2013 in Parlament, nu ma duc cu el la altcineva, ca nu e cazul", a spus Ponta in sedinta de guvern, citat de Mediafax.

El a apreciat ca proiectul de buget va fi prezentat in Parlament in jurul datelor de 20-21 decembrie, urmand ca in luna ianuarie sa fie discutat cu partenerii financiari internationali si ulterior dezbatut si aprobat in Parlament.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca mai sunt doua saptamani de campanie si "sa nu-si imagineze cineva ca se pot numi guverne pe povesti", el mentionand ca este un avertisment extrem de serios, pe care-l face public catre partide.

Citeste si:

"Mai sunt doua saptamani si sa nu-si imagineze cineva ca se pot numi guverne pe povesti. Este un avertisment extrem de serios, pe care il fac public catre partide, ca, deocamdata, nu am vazut un buget al anului 2013 sustinut de cei aflati in campanie si care sa justifice guvernarea", a adaugat presedintele.

Presedintele a adaugat ca ii cheama pe politiceni sa fie responsabili fata de electoratul caruia ii cer votul.