In luna noiembrie 2012, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a scazut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 1,0%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 2,0%.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 3,1 %, respectiv cu 3,0%.

In primele 11 luni, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut fata de perioada 1.I-30.XI.2011, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,7% si respectiv, cu 3,8%.
Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, in luna noiembrie 2012, comparativ cu luna precedenta, a scazut pe ansamblu cu 1,0%, datorita scaderii comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (-7,8%). Cresteri s-au inregistrat la vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun (+1,9%) si vanzarile de produse nealimentare (+0,8%).

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna noiembrie 2012, comparativ cu luna precedenta, a crescut pe ansamblu cu 2,0% datorita cresterii comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule, in magazine specializate (+3,5%), vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun (+2,0%) si vanzarilor de produse nealimentare (+1,9%).

Citeste si:

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, in luna noiembrie 2012, comparativ cu luna noiembrie 2011 a inregistrat o crestere cu 3,1% datorata cresterii vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun (+4,6%), vanzarilor de produse nealimentare (+2,7%) si comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (+1,8%).

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 3,0% fata de noiembrie 2011, sustinuta de vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun (+4,7%), precum si de comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (+3,4%) si vanzarile de produse nealimentare (+2,3%).

Pentru primele 11 luni, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, a crescut cu 3,7%, datorita cresterii comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (+7,2%), vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun (+2,8%) si vanzarilor de produse nealimentare (+2,5%).

In aceasta perioada, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 3,8%, datorita cresterii comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (+7,7%), vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun (+3,1%) si vanzarilor de produse nealimentare (+2,5%).