Ministerul Dezvoltarii: Nu incepem proiecte noi, avem 3.000 de santiere deschise

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice nu va incepe noi proiecte in acest an, concentrandu-se pe finalizarea celor deja incepute, in conditiile in care la nivel national sunt deschise circa 3.000 de santiere, a declarat Iulian Matache, secretar de stat in institutie, scrie Mediafax.

"Nu vrem sa mai incepem alte proiecte, in conditiile in care in prezent sunt deschise 3.000 de santiere la autoritatile locale. Acestea sunt fie de apa, fie de canal, baze sportive, deschise de-a lungul timpului si pentru care nu au fost alocate fonduri pentru a fi inchise", a spus Matache.

El a aratat ca obiectivul Ministerului Dezvoltarii este finalizarea acestor proiecte, nu existenta a cat mai multor investitii incepute.

Matache a spus ca institutia urmareste dezvoltarea unei strategii coerente si integrate si impulsionarea activitatii investitionale, fiind lansate in acest sens o serie de programe, dupa ce in ultimii ani s-a inregistrat o stagnare sau chiar un regres al domeniului constructiilor, din cauza cererii reduse si a diminuarii resurselor financiare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri