Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez.
"Ne-am dori - anul viitor sunt 65 de ani de relatii diplomatice - sa avem un parteneriat strategic si cu China. Un asemenea parteneriat strategic presupune multe domenii, pornind de la colaborarea politica, evident cea economica care este cea de substanta, dar si culturala, educatie si alte domenii", a spus Ponta, aflat la Beijing, citat de Mediafax.

El a adaugat ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine va semna un memorandum de parteneriat cu Banca de Dezvoltare a Chinei
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri