FERMA PRESEDINTELUI. Cuscrul Bebe Ionescu, legaturi in "Dosarul Bancherilor" si, ce ghinion, cu vanzatorul din Monaco

Lantul suspiciunilor din jurul “Fermei presedintelui” de la Nana are doua verigi care pun familia Basescu in situatii extrem de sensibile. Ele pleaca chiar de la cuscrul lui Traian Basescu, Bebe Ionescu, tatal deja celebrului Syda, sot al Elenei Basescu.

Pe numele lui adevarat Gheorghe Ionescu, multitudinea de relatii sociale, functii si conexiuni l-au transformat pe modestul inginer de la sectia de prototipuri de la un institut de constructii de masini din Bucuresti intr-un personaj care a devenit cheia administrarii cu succes a marilor companii din Romania.

Palmaresul lui greu de egalat este strans legat de PD, PDL, de Traian Basescu si Adriean Videanu. Director executiv al privatizarilor in FPS, director general la Asirom, tocmai vandut lui Ioan Nicolae, membru in consiliile de administratie la Petrom, BCR, Eximbank; legat prin actionariate cu afacerile familiei Videanu si Raoul Doicescu, Bebe Ionescu are conexiuni functionale cu nucleul oamenilor de afaceri care au format consortiul Luxten si AEM Timisoara.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Citeste si:
Care sunt cei mai "apreciati" politicieni romani de pe Facebook
Cei mai "apreciati"...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri