Premierul Victor Ponta i-a propus presedintelui Traian Basescu o intrevedere pe tema memorandumului cu FMI si a proiectului de buget pe 2014, la care sa participe atat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cat si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, si ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

"Stimate Domnule Presedinte, Avand in vedere efectele negative ale suspendarii de facto a acordului Romaniei cu institutiile financiare internationale si repercusiunile posibile ale neadoptarii Bugetului de stat si a Bugetului asigurarilor sociale pentru anul 2014, va rog sa fiti de acord sa avem o intalnire pe aceasta tema in vederea identificarii solutiilor de deblocare a acestei situatii. Va propun ca la aceasta intalnire sa participe si domnii Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, Daniel Chitoiu, viceprim-ministru si ministru al finantelor si Liviu Voinea, ministru delegat pentru Buget. Va rog sa binevoiti a stabili o data pentru realizarea acestei intalniri. Cu deosebita consideratie, Victor Ponta, Prim Ministru", se arata in solicitarea transmisa de premierul Ponta catre presedintele Basescu, conform Mediafax.

Intalnirea cu presedintele Traian Basescu va avea loc marti, la ora 17.00.

"Voi merge de la 17.00, cu domnul Chitoiu si Voinea. Guvernatorul nu stiu daca vine, am sa-l sun", a declarat Ponta, inainte de a intra in cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri