Romgaz a publicat bugetul revizuit pentru 2013, dupa ce saptamana trecuta l-a publicat "din greseala"

Romgaz Medias (SNG) a publicat un nou buget rectificat de venituri si cheltuieli pentru acest an, in care veniturile si profitul sunt estimate in scadere, dupa ce saptamana trecuta a postat pe site, din greseala, alt proiect de buget, potrivit directorului general al companiei, Virgil Metea.

Bugetul publicat saptamana trecuta a aparut pe site "din greseala", iar varianta corecta este cea aprobata de Guvern in 28 noiembrie, a declarat Metea pentru Mediafax.

In 28 noiembrie, Romgaz a publicat acel proiect de buget, pe care insa l-a retras de pe site dupa cateva ore, iar marti a facut public un nou proiect de buget, care prevede venituri de 4,34 miliarde lei, cheltuieli de 3,12 miliarde lei si un profit net de 1,02 miliarde lei.

Bugetul anuntat in 28 noiembrie prevedea scaderea veniturilor cu 10%, de la 4,92 miliarde lei la 4,43 miliarde lei, iar profitul net era prevazut sa scada de la 1,4 miliarde lei la 1,27 miliarde lei. De asemenea, cheltuielile companiei pentru acest an erau revizuite in scadere de la 3,24 miliarde de lei la 2,91 miliarde de lei.

Romgaz este detinut de Departamentul pentru Energie.

Citeste si:
Schemă de ajutor de stat pentru industria culturală - buget 100...
Schemă de ajutor de stat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri