El a cerut reprezentantilor Ministerului Justitiei, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa gaseasca o solutie juridica pana saptamana viitoare, avertizandu-i ca, in caz contrat, isi pot gasi de lucru "in alta parte", scrie Mediafax.

Ponta a precizat totodata ca in Parlament este sustinuta foarte de Cod Silvic adoptata de Guvern, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins acest proiect.

Proiectul de modificare a Codului silvic, initiat in vara anului de 125 de parlamentari PSD si trimis inapoi la Parlament pentru reexaminare de Iohannis, a intrat marti in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce Senatul l-a readoptat in aceeasi forma. Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins insa cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic.

La sfarsitul saptamanii trecute, in mai multe localitati au fost organizate proteste pe tema defrisarilor, iar presedintele Klaus Iohannis a decis ca subiectul sa fie discutat in urmatoarea sedinta a CSAT.