Autoritatile romane si oficialii Comisiei Europene au finalizat negocierile pe Programul Operational Infrastructura Mare - componentele de transport, mediu si energie, astfel ca documentul va fi transmis luni, oficial, la Bruxelles, potrivit ministrului Fondurilor Europene, Marius Nica.

"Asta inseamna ca, incepand cu luna iulie, Romania va avea la dispozitie 9,41 miliarde de euro pentru infrastructura de transport, mediu si energie", a afirmat Nica la Forumul Regional al Apei Dunare-Europa de Est.

El a precizat ca Prin Programul Operational Infrastructura Mare sunt alocate aproximativ trei miliarde de euro, inclusiv cofinantarea nationala si rezerva de performanta, care acopera doar partial nevoile de investitii din proiectele aflate in pregatire. O finantare suplimentara va fi asigurata prin Programul National pentru Dezvoltare Rurala, masura de dezvoltare a infrastructurii in mediul rural.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri