Noi secretari de stat la Justitie si Economie - un tehnocrat si un apropiat PSD

Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe si pe Anca Magdalena Chiser in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, aceasta din urma figurand in 2004 pe listele PSD pentru un loc de deputat, scrie Mediafax.

Potrivit deciziilor publicate marti in Monitorul Oficial, Liviu Stancu a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei. In locul sau a fost numit Adrian Baboi-Stroe. Acesta este expert in politici publice, avand un masterat la London School of Economics and Political Science. Noul secretar de stat a lucrat in cadrul unor ONG-uri ca Transparency International sau Institutul pentru Politici Publice, dar si la Delegatia Comisiei Europene in Romania.

De asemenea, Anca Magdalena Chiser a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. Potrivit profilului de LinkedIn, din decembrie 2014 este consilier personal in cadrul ministerului Economiei, dupa ce timp de 10 ani a fost consilier parlamentar in cadrul Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare a Camerei Deputatilor. Intre 2004 si 2005 a urmat cursurile Colegiului National de Aparare. Ea a mai lucrat ca expert in cadrul Administratiei Prezidentiale in perioada 2000-2004 si a figurat pe lista candidatilor PSD+PUR pentru un loc de deputat in 2004.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri