Agalopol, Citi: #RomaniaProfesionista are nevoie de transparenta totala si stabilitate fiscala

Imbunatatirea semnificativa a transparentei si stabilitatea mediului fiscal sunt doua dintre principalele schimbari care ar trebui sa aiba loc in societatea romaneasca, considera Cristian Agalopol, director executiv piete de capital pentru Romania si Bulgaria in cadrul Citi.

Wall-Street.ro a lansat #RomaniaProfesionista, un proiect prin care vor fi promovate solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala, in contextul schimbarilor din societatea romaneasca aparute in toamana anului trecut.

“Avem nevoie de transparenta totala, de o stabilitate a mediului fiscal, de constanta in tot ceea ce facem, precum si de o strategie nationala pentru dezvoltare pe termen lung a economiei care sa fie asumata de tot spectrul politic, indiferent de culoare”, a declarat Cristian Agalopol, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Acesta a mai subliniat ca Romania are in prezent o clasa politica sufcient de matura care sa puna la punct o astfel de strategie.

Guvernul si-a publicat recent prioritatile strategice si planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister in 2016. Cititi care sunt cele mai importante masuri care au fost anuntate de Cabinetul Ciolos.

Setari Cookie-uri