Ion Sterian, directorul Transgaz, a scris in CV-ul postat pe site-ul oficial al institutiei ca este la baza inginer in petrol si gaze, obtinând diploma dupa studii de lunga durata la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, in perioada 1978-1983. Specializarea era in Forajul sondelor si exploatarea zacamintelor de petrol si gaze. Potrivit informatiilor HotNews.ro, diploma lui Ion Sterian este de subinginer, nu de inginer, asa cum apare in CV. De asemenea, si-a trecut in CV doi ani de cursuri in plus.

Universitatea de Petrol si Gaze a confirmat informatiile HotNews.ro.

In urma verificarilor facute de HotNews, a reiesit ca directorul Transgaz este la baza subinginer, cu o diploma de subinginer obtinuta in 1983 la Ploiesti, iar ulterior in 1999 si-a continuat studiile la programul de Inginerie Economica de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV). Potrivit oficialilor de la USAMV, lui Ion Sterian i s-au echivalat discipline din anul I si II si a mai dat examene de diferenta astfel incât a intrat in anul III si a absolvit in iunie 2002. Astfel, in CV apare ca in perioada 2000 – 2002, Ion Sterian a obtinut diploma de licenta – inginer diplomat, studii de lunga durata, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Facultatea de Inginerie Economica, Management si Dezvoltare Rurala Inginerie Economica si Management.

Reprezentantii de la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti au confirmat pentru HotNews ca directorul Transgaz a obtinut o diploma de subinginer in urma cursurilor urmate in perioada 1980-1983. ”Am verificat in arhiva si am gasit o diploma de subinginer, studii de lunga durata nu exista”, a comentat unul dintre prorectorii de la Petrol si Gaze.

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale, Transgaz Medias, incheiat primul semestru din 2019 cu un profit net de 195,5 milioane lei, cu 30,2% mai mic comparativ cu cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri