Centura municipiului Giurgiu care leagă Podul Prieteniei Giurgiu -Ruse şi Drumul Naţional 5 Bucureşti – Giurgiu s-a deschis oficial începând cu data de 20 decembrie 2021. Este unul dintre proiectele în care s-a implicat în mod direct fostul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă.

FOTO: Cum arată Drumul Naţional 5 Bucureşti – Giurgiu

Potrivit informațiilor acestuia, este vorba despre 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leagă DN5 București - Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv frontiera cu Bulgaria.

Ce spune Cătălin Drulă despre noul tronson care s-a deschis

„Este unul dintre proiectele în care m-am implicat direct anul acesta, pentru a se finaliza rapid și fără blocaje.

O monitorizare profesionistă înseamnă totul, de la discuții cu avizatorii de rețele de gaz și până la urmărit cantitățile de lucrări puse în operă zilnic. Proiectul este construit cu o tehnologie nouă: betonul rutier. Este asemănător cu pistele de avioane, mult mai durabil decât asfaltul în cazul traficului greu.

Mai departe voi urmări și cere ca CNAIR să întrețină cum trebuie acest drum, pentru a nu repeta experiența negativă de pe A2 București – Fundulea”, a scris pe pagina sa de Facebook Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri