"Din cauza perturbarilor traficului aerian in urma eruptiei vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, programul primei vizite oficiale in Romania a comisarului european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos (foto), a suferit unele modificari. Vizita va avea loc la Bucuresti in perioada 22 - 23 aprilie 2010", se arata intr-un comunicat emis de Comisia Europeana (CE), scrie NewsIn.

Oficialul european se va intalni cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu prim-ministrul Emil Boc si cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihail Dumitru.

Joi, 22 aprilie, la ora 14:00, Dacian Ciolos va participa la o conferinta de presa comuna cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihail Dumitru, organizata la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Vineri, 23 aprilie, comisarul european va sustine un discurs in deschiderea conferintei "Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020".

Evenimentul face parte dintr-o consultare despre participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.