Un medic primar din cadrul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Capitala a avut un salariu net pe luna aprilie de 8.790 de lei, de aproape trei ori fata de castigul managerului institutiei.
Potrivit informatiilor postate pe site-ul spitalului, managerul spitalului a incasat pe luna aprilie un salariu de 3.100 lei.

Cele mai mari salarii din spital le are personalul din cadrul A.T.I (Anestezie-Terapie Intensiva), unde medicii primari au incasat salarii cuprinse intre 3.800 si 6.300 de lei, intrecand chiar si remuneratia sefului de sectie, cu 6.100 de lei, dar si pe cea a ministrului Sanatatii, de 5.300 de lei.

Venituri de peste 5.000 de lei au mai primit si cativa medici chirurgi din cadrul spitalului, in vreme e salariile asistentelor nu au trecut de 2.500 de lei.

Cele mai mici venituri, de la 600 la putin peste 1.000 de lei, au fost incasate de personalul auxiliar (ingrijitoare, muncitori, spalatorese). Pe statele de plata ale spitalului figureaza insa si un medic primar care are un salariu de numai 600 de lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri