Bursa de Valori Bucuresti va lansa pe 28 iunie Afterschool BVB, un nou proiect educational, sub forma de seminarii interactive aplicate. Afterschool BVB a fost conceput ca o platforma educationala in sfera pietei de capital si a aparut ca urmare a interesului manifestat de investitori pentru informatii tehnice si aplicate.
Proiectul este parte integranta a politicii de CSR a BVB, al carei pilon principal il constituie educatia bursiera a elevilor si studentilor, dar si a investitorilor si potentialilor investitori.

Scopul proiectului pentru acest an consta in trainingul aprofundat a peste 150 de investitori si potentiali investitori, cititori ai wall-street.ro, in domeniul instrumentelor financiare si mecanismelor bursiere utilizate de BVB. Incepand cu toamna acestui an, BVB isi propune extinderea proiectului si pentru elevi si studenti pasionati de economie, piata de capital si investitia la bursa.

Pentru inceput, Afterschool BVB va avea loc, o data de luna, in ziua de joi, in intervalul orar 16:30-19:00, si va fi gazduit de sediul BVB, Sala Aquarium.

Primul eveniment va avea loc in 28 iunie, tema acoperind Produsele Derivate si Structurate. Lector este Iulian Lupu, Manager Proiect Derivate in cadrul BVB. Inscrierile se vor putea face pe website-ul BVB sau al Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri