BVB organizeaza seminarii aplicate pentru investitorii incepatori

Bursa de Valori Bucuresti va lansa pe 28 iunie Afterschool BVB, un nou proiect educational, sub forma de seminarii interactive aplicate. Afterschool BVB a fost conceput ca o platforma educationala in sfera pietei de capital si a aparut ca urmare a interesului manifestat de investitori pentru informatii tehnice si aplicate.

Proiectul este parte integranta a politicii de CSR a BVB, al carei pilon principal il constituie educatia bursiera a elevilor si studentilor, dar si a investitorilor si potentialilor investitori.

Scopul proiectului pentru acest an consta in trainingul aprofundat a peste 150 de investitori si potentiali investitori, cititori ai wall-street.ro, in domeniul instrumentelor financiare si mecanismelor bursiere utilizate de BVB. Incepand cu toamna acestui an, BVB isi propune extinderea proiectului si pentru elevi si studenti pasionati de economie, piata de capital si investitia la bursa.

Pentru inceput, Afterschool BVB va avea loc, o data de luna, in ziua de joi, in intervalul orar 16:30-19:00, si va fi gazduit de sediul BVB, Sala Aquarium.

Primul eveniment va avea loc in 28 iunie, tema acoperind Produsele Derivate si Structurate. Lector este Iulian Lupu, Manager Proiect Derivate in cadrul BVB. Inscrierile se vor putea face pe website-ul BVB sau al Wall-Street.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație Bursiera »Setari Cookie-uri