Cosmina Manea încearcă, pentru al doilea an la rând, să prindă un post de titular la geografie la o catedră din Bucureşti, dar şi-a pierdut speranţa din cauza sistemului de învăţământ defect. Sunt puţine locuri de titulari din cauza numărului mic de elevi, iar unele locuri sunt ocupate de profesor, scrie Digi24.

Chiar dacă sunt salarii mici în sistemul de învăţământ, Cosmina Manea, dublă olimpică la geografie, încearcă, pentru al doilea an la rând, să obţină un post de titular la geografie, la o catedră din Bucureşti.

Anul trecut a obţinut 9,70 la examenul de titularizare, dar s-a ales doar cu un post de suplinitor.

În loc s-o încurajeze, sistemul nu face decât să-i pună piedici.

Pe de o parte, sunt locuri puţine de titulari din cauza numărului de elevi care a scăzut drastic în ultimii ani, pe de altă parte, anumite locuri sunt ocupate de pensionari, care, conform metodologiei, pot cere prelungirea activităţii.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri