Prefectura București a anunțat duminică seara că mai multe școli din București vor începe după un alt scenariu decât cel planificat. În contextul evoluției pandemiei de COVID-19 în Capitală, s-a aprobat trecerea mai multor școli din scenariul galben (adică cel care include venirea prin rotație la elevilor la clase, cu excepția preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, care vor veni zi de zi), în scenariul roșu, care presupune urmarea cursurilor exclusiv online.

Ce școli au trecut la scenariul roșu, cu doar câteva ore înainte de începutul școlii

  • Școala Postliceală Sanitară ”Sf. Vasile cel Mare” – str. Gheorghe Pop de Băseşti nr. 26a, sector 2
  • Colegiul Național Școala Centrală – Str. Icoanei nr. 3, 5, sector 2
  • Școala Gimnazială Leonardo Da Vinci – Str. Gheorghe Petrașcu, sector 3
  • Gradinița nr. 245 – Str. Tunsu Petre nr. 9, sector 5
  • Școala Gimnazială 280 – Str. Serg. Ghe. Donici nr. 4a, sector 5
  • Școala Gimnazială 126 – Str. Lereşti nr. 12, sector 5
  • Școala Gimnazială Adrian Păunescu – Al Valea Prahovei nr. 1, sectorul 6
  • Gradinița Zâna Florilor – Str. Cetățuia nr. 10, sector 6

De asemenea, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a hotărât să suspende orele „față în față” pentru Grădinița Teddybar din Sectorul 1 și pentru Colegiului Economic „Viilor” din sectorul 5 al Capitalei, scrie EduPedu.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri