Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB), Roxana Cercel, a declarat vineri că 17 şcoli din Capitală au trecut din scenariul galben în cel roşu, scrie Agerpres.

"Este vorba despre 17 şcoli care au trecut din scenariul galben în scenariul roşu pentru 14 zile", a spus Roxana Cercel.

Întrebată dacă este posibil ca toate unităţile de învăţământ din Capitală să treacă în scenariul roşu în viitorul apropiat, ea a răspuns: "Nu ştiu să vă spun, (...) în funcţie de evoluţia epidemiologică şi de ceea ce hotărăşte Direcţia de Sănătate Publică şi experţii".

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit vineri în şedinţă, de la ora 13,00, la sediul Prefecturii Capitalei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri