Senatul Universității din București a decis în ședința de astăzi, 21 octombrie 2020, derularea activității academice din cele 19 facultăți exclusiv în sistem online, începând de mâine, 22 octombrie 2020.

Decizia vizează o perioadă de 14 zile (22 octombrie 2020 – 4 noiembrie 2020), urmând ca, în funcție de evoluția situației, perioada mai sus menționată să se prelungească, au transmis reprezentanții Universității București.

Menționăm că, în perioada anterioară acestei decizii, cea mai mare parte a activităților academice din cadrul UB se desfășura deja pe platforme online.

Serviciile administrative ale Universității din București vor fi asigurate în continuare potrivit recomandărilor în vigoare, atât online, cât și față în față, în situațiile în care se impune prezența fizică.

„Eram deja cu predare 95 % online, am votat ca în următoarele două săptămâni să trecem complet la predarea online, cu posibilitatea de prelungire încă două săptămâni. De mâine trecem în scenariul roșu, căminele rămân deschise pentru că ar fi mult mai riscant să plece cu toții acum spre localități, rămân în cămine unde vor studia online”, a declarat Marian Preda pentru Edupedu.ro.

Decizia vine în contextul în care în ședința de luni, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a stabilit ca toate unitățile de învățământ din Capitală să-și desfășoare activitatea exclusiv online.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri