Absolvenții de clasa a XII-a susțin miercuri, 30 iunie 2021 examenul de Bacalaureat la proba la alegere a profilului și specializării. Elevii de la profilul uman au susținut azi proba la geografie. Să vedem cum au arătat subiectele.

Bacalaureat 2021. Ce subiecte au primit elevii de la uman la geografie

subiecte geografie

subiecte geografie

subiecte geografie

subiecte geografie

Sursa foto: edupedu.ro

Bacalaureat 2021. Când se vor afișa primele rezultatele

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie. Examenul este organizat în 802 centre din România.

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 133.663 de candidați, dintre care 114.137 de candidați din promoția curentă, respectiv 19.526 de candidați din promoțiile anterioare. În Capitală vor susține probele scrise ale examenului de Bacalaureat peste 15.300 de candidați.

Retail jobs

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro va avea loc în data de 5 iulie (până la ora 12:00).

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri