Elevii care au sustinut, luni, proba scrisa a examenului de Bacalaureat au avut de analizat, la subiectul al treilea, la profilul real, poezii de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi, iar la profilul uman a picat arta poetica in opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga, scrie Hotnews.

Elevii clasei a XII-a de la profilul real, care au sustinut luni prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, cea la Limba si Literatura Romana, au avut, la alegere, de analizat o poezie de Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi in timp ce cei de la profilul uman au avut arta poetica in opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

Aproape 127.000 de candidati au sustinut, luni, prima proba, la Limba si Literatura Romana, din cadrul Bacalaureatului. Examenul a inceput la ora 09:00 si a durat trei ore.

Sesiunea de Bacalaureat continua pe 26 iunie, cu proba la Limba si Literatura materna (maghiara, germana, sarba, slovaca, croata, turca, ucraineana si italiana), pe 27 iunie se va desfasura proba obligatorie de profil, adica, matematica sau istorie si ultima proba este cea la alegere, in functie de specializare si este sustinuta pe 28 iunie.

Sursa foto: By AimPix / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri