Centrul lingvistic Twinkle Star se extinde cu un nou centru în care cursanții vor învăța engleză și germană și vor susține examene Cambridge.

Centrul lingvistic Twinkle Star deschide un nou sediu în Iași. Cu o capacitate de peste 5.000 de cursanți, este unul dintre cele opt centre autorizate de examinare din România. Datorită gradului de ocupare ridicat, organizatorii au hotărât să deschidă un nou sediu, în Nicolina. Investiția inițială de peste 850.000 de euro acoperă achiziția și amenajarea spațiului: 6 săli de clasă dotate modern, precum și spații administrative. Se estimează că peste 600 de persoane vor începe cursurile până la finalul anului. Primele cursuri în noul sediu din Nicolina vor avea loc începând cu luna octombrie, pe listele de înscriere fiind confirmați peste 100 de cursanți.

Povestea noastră este despre creștere și dezvoltare continuă. Despre profesori bine pregătiți, motivați să creeze o atmosferă pozitivă, de colaborare cu elevii lor. Despre învățarea limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări corecte.

Ruxandra Rață-Bucevschi, manager și fondator Twinkle Star

De la data înființării, din 2008, până în prezent, în cadrul centrului lingvistic au fost susținute peste 13.500 de examene, cu o rată de promovabilitate de peste 99%.

Ruxandra Rață-Bucevschi a dezvoltat această idee dintr-o pasiune, dar a avut în vedere și faptul că în România lipseau concursurile de limbi străine. În anul 2008 a deschis primul centru lingvistic cu doar 14 cursanți, iar până la finalul anului 2024 Twinkle Star și-a propus să ajungă la 6.500 de cursanți.

Sursa foto: Twinkle Star

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri