In perioada urmatoare, CEC Bank va lansa Creditul punte, care va finanta beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 - Campania 2011.

Finantarile vor putea fi acceate de clienti din zone montane defavorizate, zone defavorizate altele decat zona montana, din agromediu, respectiv fermierii, persoane fizice/juridice sau grupuri, care desfasoara activitati agricole pe terenurile agricole din zonele vizate, indiferent de statutul juridic al terenului (proprietate/ concesiune/arenda).

Creditele se vor acorda in lei si vor putea acoperi maxim 80% din valoarea sumelor calculate conform Adeverintelor emise de APIA.

Finantarile vor avea o dobanda practicata de banca de minimum 9,4%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul. Comisionul de gestiune este de 0,25%, aplicat la valoarea creditului si perceput de banca la acordarea creditului.

Citeste si:

Creditele beneficiaza de garantia emisa de Fondul de Garantare a Creditului Rural de pana la 80% din valoarea creditului acordat.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita pentru pregatirea documentatiei de accesare a creditului.