CEC Bank finanteaza beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala

CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala, informeaza Mediafax.

In perioada urmatoare, CEC Bank va lansa Creditul punte, care va finanta beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 - Campania 2011.

Finantarile vor putea fi acceate de clienti din zone montane defavorizate, zone defavorizate altele decat zona montana, din agromediu, respectiv fermierii, persoane fizice/juridice sau grupuri, care desfasoara activitati agricole pe terenurile agricole din zonele vizate, indiferent de statutul juridic al terenului (proprietate/ concesiune/arenda).

Creditele se vor acorda in lei si vor putea acoperi maxim 80% din valoarea sumelor calculate conform Adeverintelor emise de APIA.

Finantarile vor avea o dobanda practicata de banca de minimum 9,4%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul. Comisionul de gestiune este de 0,25%, aplicat la valoarea creditului si perceput de banca la acordarea creditului.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de Fondul de Garantare a Creditului Rural de pana la 80% din valoarea creditului acordat.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita pentru pregatirea documentatiei de accesare a creditului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri