Criza financiara din ultimii ani si-a pus amprenta si pe evolutia industriei de pensii private, cu impact atat la nivel de contributie, in prezent de numai 3% din venitul brut, cat si asupra rezultatului investitional. Insa, incepand cu acest an, prioritatile sistemului au fost usor redefinite cu accent pe rezultatul final, respectiv o pensie adecvata pentru participanti.
Wall-Street.ro va propune un dialog cu cei mai avizati reprezentanti ai pietei, respectiv Mircea Oancea, presedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) si Cornelia Coman, presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F