Banca Comerciala Romana (BCR) si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group (VIG) au lansat in parteneriat o asigurare privata de sanatate, care ofera acces la servicii medicale in clinicile si spitalele din reteaua Medlife.

Solutia de asigurare, denumita „Asigurarea privata pentru sanatatea ta” ofera clientilor companiei posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 pachete definite, in functie de nevoile medicale si suma pe care pot sa o aloce in scopul protejarii sanatatii. Pachetele contin de la analize medicale de baza (ex. analize de laborator, biochimie si hematologie), pana la investigatii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizata), precum si reduceri substantiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare si interventii chirurgicale).

Serviciile medicale incluse in pachete sunt oferite de catre clinicile si spitalele din reteaua Medlife, precum si de catre partenerii Medlife din intreaga tara. Pretul unui astfel de pachet difera in functie de serviciile medicale incluse gratuit si porneste de la 25 lei/ luna pentru pensionari sau 60 lei/ luna pentru persoane cu venituri medii.

De asemenea, exista si un pachet destinat copiilor, care poate fi achizitionat impreuna cu unul dintre pachetele pentru adulti. Si companiile pot oferii aceste pachete angajatilor proprii, incluzand gratuit medicina muncii, iar pretul acestui pachet este in totalitate deductibil fiscal.

Pentru oricare din pachetele achizitionate, clientii BCR care incaseaza salariul sau pensia in contul curent deschis la banca beneficiaza de o reducere a pretului de 10%, iar pentru orice client care opteaza pentru plata anuala integrala o reducere suplimentara de 5%.

Asigurarea privata este disponibila in intreaga retea de unitati BCR de la inceputul acestei saptamani.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group (VIG) este o companie membra a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), iar Banca Comerciala Romana (BCR) face parte din portofoliul Erste Group in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce castiguri mai aduc fondurile atasate unei asigurari unit-linked