OTP Bank reduce dobanda la credite de consum in lei fara ipoteca la 14,05%

OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului maghiar cu acelasi nume, ofera clientilor, care contracteaza un credit de nevoi personale pana la data de 29 iunie, o dobanda promotionala de 14,05% (DAE 14,99%).

Astfel, OTP Bank a redus dobanda la imprumutul de consum fara ipoteca, in lei, cu aproape doua puncte procentuale, de la nivelul 15,79% (DAE 16,98%).

Aprobarea creditului se face in 48 de ore de la depunerea documentatiei complete, iar banca nu percepe comisioane de deschidere si administrare cont curent, administrare credit sau analiza dosar.

Dobanda creditului este fixa si suma maxima ce poate fi imprumutata este de pana la 42.000 lei.

„OTP Bank se bucura de un flux monetar stabil, ceea ce ne permite sa stimulam si sa incurajam creditarea in lei. Astfel, am scazut din nou dobanda la creditul de nevoi personale in lei si am prelungit campania promotionala. Clientii beneficiaza, in continuare, de rate lunare fixe pe intreaga perioada de desfasurare a creditului, si de sistemul de aprobare rapida, in numai 48 de ore. Toate acestea, la un pret foarte competitiv, DAE fiind una dintre ofertele de top din piata”, a declarat Gabor Ljubicic, Director General Adjunct - Retail, OTP Bank Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri