UniCredit Consumer Financing anunță o ofertă la creditele de nevoi personale și la Creditul Verde pentru clienții care sunt de acord să utilizeze semnătura electronică calificată în relație cu instituția de credit. Aceștia vor primi un discount de dobândă de 2 puncte procentuale.

Concret, clienții (solicitantul și codebitorul, după caz) care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie - 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de 2 puncte procentuale față de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentația de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezența reprezentantului UniCredit.

Mai mult, în cazul produsului "Credit de Realizări Personale", reducerea de dobândă se poate cumula cu o serie de alte reduceri existente – ca de exemplu în condițiile în care clientul virează salariul într-un cont curent deschis la UniCredit Bank, acesta beneficiază de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale față de dobânda standard.

Semnătura electronică calificată are aceeași valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) și poate fi folosită în relația cu UniCredit Consumer Financing după obținerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de Transped. Pentru a semna documentația de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să dețină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail și să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

„Strategia noastră de digitalizare a activității este clară și asumată, și am făcut pași importanți în această direcție – oferind, în mod gratuit, încă de acum doi ani, clienților noștri posibilitatea de a semna electronic documentația de creditare. Vrem să încurajăm utilizarea acestei soluții, pentru că ea aduce clare beneficii de timp și comoditate, și, în acest context, răsplătim acum printr-un discount de dobândă la toate produsele din oferta noastră utilizarea semnăturii electronice calificate în semnarea documentației de creditare”, a declarat Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

Conform unui exemplu transmis de UniCredit, pentru un Credit de Realizări Personale sau un Credit Verde în valoare de 100.000 de lei, pe o perioadă de 60 de luni, fără virare de venituri către un cont deschis la UniCredit Bank, rata dobânzii anuală fixă este de 9,99%, respectiv 7,49% fiind redusă cu 2 puncte procentuale față de dobânda standard de 11,99% sau 9,49%.

Comisionul de analiză dosar este de 250 de lei (perceput doar în cazul acordării creditului), iar comisionul lunar de administrare credit este zero. Astfel, la creditul de 100.000 lei, rata lunara va fi de 2.339,22 lei, respectiv 2.201,75 lei, iar DAE se situează la 10,84%, respectiv 8,02%.

Oferta de dobândă din exemplu presupune semnarea documentației de credit cu semnatură electronică calificată și atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată de 0,15% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare, emisă de Generali.

Sursa foto: Irina Strelnikova_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri