BRD lanseaza o promotie la creditele de consum. DAE este de 12,15%

BRD, subsidiara locala a grupului francez Societe Generale, desfasoara in perioada 9 aprilie – 30 iunie 2012 o promotie la creditele de nevoi personale, dobanda nominala fiind fixa, de 5,5% pe an.

Totodata, clientilor nu li se vor percepe comisioane de analiza a dosarului de credit si de rambursare anticipate.

Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 12,15%.

De exemplu, pentru un credit de 25.000 lei pe 5 ani, clientul plateste o rata lunara de 603 lei (aceasta valoare include comisionul de administrare lunara de 0,4% si asigurarea de viata de 0,102%, aplicate la soldul creditului). Valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare este de 32.651 lei.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste, optiunile pornind de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare).

Clientul poate solicita o perioada de gratie la capital de pana la 6 luni. La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri