Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 5,8 milioane euro in primul trimestru, in crestere cu peste 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut, rezultat datorat in mare parte segmentelor retail, IMM si companii mari, unde portofoliul de credite a urcat cu aproximativ 10%, scrie Mediafax.
Toate cele patru divizii din cadrul Garanti Group Romania au inregistrat profit in primele trei luni ale anului, dintre care Garanti Bank 4,1 milioane de euro profit net, cu aproximativ 70% mai mult decat in aceeasi perioada din 2011.

Activele consolidate ale grupului au ajuns la 1,8 miliarde de euro.

Garanti Bank si-a extins in primul trimestru prezenta la nivel national prin intermediul agentiilor si canalelor alternative de servicii, ajungand la o retea de 79 de agentii si 216 ATM-uri, in timp ce numarul de POS-uri a crescut la 7.400, se arata intr-un comunicat al grupului.

Numarul total al cardurilor de debit si de credit a depasit 230.000. Grupul Garanti reuneste Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare, care isi desfasoara activitatea pe piata locala sub coordonarea Grupul Garanti are peste 450.000 de clienti in Romania.

Grupul Garanti este detinut de catre Turkyie Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua banca privata ca marime din Turcia, dupa active.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri