Intermediata de Leader Team Broker de Asigurare, polita include, printre altele, daunele catre terti, accidente si daune materiale.

Spectacolul de deschidere a finalei Europa League va avea loc miercuri, pe stadionul National Arena din Bucuresti.

Ceremonia si spectacolul de deschidere implica o coregrafie impresionanta, la care vor participa 450 de studenti sub coordonarea producatorului Robert Alge si a coregrafei britanice Wanda Rokicki, alaturi de sase coregrafi romani si opt gimnaste.

"Spectacolul, organizarea sa, complexitatea data de numarul impresionant de persoane implicate si riscurile la care acestia sunt expusi au fost atent analizate de catre noi impreuna cu partenerii nostri, Certasig. Astfel am putut oferi o polita adaptata acestui spectacol si care a fost acceptata de catre organizatori", a declarat directorul general al Leader Team Broker de Asigurare, Razvan Rusu.

Anterior, cea mai scumpa polita incheiata pentru un eveniment desfasurat in Romania a fost cea aferenta spectacolului Cirque du Soleil, pentru cinci milioane de euro.

Citeste si:

Asigurarea a fost emisa de Certasig si intermediata de Leader Team.

Infiintat in 2006, Leader Team are peste 3.500 de clienti activi si afaceri de peste 1,6 milioane de euro.

Certasig activeaza in domeniul asigurarilor generale si este controlata de fondul privat de investitii Royalton Investors II, care detine 92,7% din actiunile asiguratorului roman prin intermediul Certasig Holdings, restul revenind conducerii executive si altor actionari minoritari.

Sursa foto: Uefa Europa League