Organizarea spectacolelor Cirque du Soleil, Joaquim Cortez si Mariza din Bucuresti a fost asigurata CertAsig prin brokerul specializat Leader Team Broker, printr-o polita de 10 milioane de euro. Cirque du Soleil va avea cinci reprezentatii cu show-ul Quidam in perioada 29 ianuarie - 1 februarie, iar spectacolele Joaquim Cortez si Mariza vor avea loc in martie.

Show-urile de aceasta anvergura necesita o pregatire indelungata, iar eforturile logistice sunt uriase, ceea ce inseamna ca si riscurile sunt mari. Tocmai de aceea, organizatorul Wonderful Events a dorit sa incheie o polita de asigurare complexa care sa ii ofere acoperire in cazul celor mai neprevazute evenimente. Astfel, Leader Team Broker de asigurare impreuna cu Certasig a creat o polita speciala care acopera evenimente multiple si riscuri diferentiate, astfel incat sa ofere acoperirea de care organizatorul avea nevoie.

Polita include, printre altele, si riscurile catre terti, daunele rezultate in urma folosirii focurilor de artificii, daune care pot aparea in aranjarea decorului, eventualele pagube rezultate din incurajarea participarii publicului, pagube provocate ca urmare a folosirii structurilor de scaune temporare sau cele cauzate de acte de acrobatie si, desigur, polita include si o componenta de protectie a spectatorilor.

Proiecte complexe ca acesta sunt o provocare binevenita pentru broker, dupa cum spune Razvan Rusu (foto), managing director Leader Team Broker de asigurare: „Fiecare eveniment pe care il asiguram e unic si are riscuri asociate clare. Lucrurile se complica atunci cand este nevoie de o singura polita care acopera mai multe spectacole, complet diferite intre ele, cu riscuri complet diferite si costuri diferite de asigurare. Uniformizarea lor intr-o polita unica a fost ceva nou si pentru noi, desi ne ocupam de asigurari de evenimente de mult timp. Din fericire, am reusit iar organizatorul a obtinut polita de care avea nevoie”.

Leader Team Broker de asigurare este o companie infiintata in anul 2006, cu peste 7500 de clienti activi, o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro si sucursale in mai multe orase din tara. Leader Team a fost brokerul de asigurare al unora din cele mai mari si mai mari evenimente din Romania: finala la Bucuresti a UEFA Europa League, spectacolele Cirque du Soleil, White Sensations sau expozitia The Human Body.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri