Violeta Ciurel, CEO AXA Asigurari, va conduce si operatiunile asiguratorului francez din Ungaria

Violeta Ciurel va ocupa de la 1 iulie 2012 atat pozitia de CEO al AXA Life Insurance Romania, cat si postul de presedinte al Consiliului Director al AXA Insurance Ungaria.

Aceasta ii va urma in functie lui Jacques Maire, care se va reintoarce la Paris, dupa ce a condus timp de trei ani operatiunile AXA din Ungaria.

Violeta Ciurel s-a alaturat AXA Group in septembrie 2010, in calitate de CEO al AXA Life Insurance Romania.

„Desemnarea mea in functia de presedinte al Consiliului Director al AXA Insurance Ungaria ma bucura si ma onoreaza. Ungaria este o piata plina de provocari, dar eu sunt foarte motivata. Se spune ca vei avea parte intotdeauna de oportunitati mari si succes in afaceri daca nu te sperie disciplina si munca organizata. Am incredere ca si colegii de la AXA Insurance Ungaria vor da dovada de aceste calitati si sunt convinsa ca eforturile noastre cumulate vor da roade”, a afirmat Violeta Ciurel.

Pe piata din Ungaria, compania este prezenta prin AXA Insurance Zrt, AXA Bank Europe SA Hungary Branch, AXA Voluntary & Private Pension Fund, AXA Voluntary Health Fund, AXA Hungary Investment Fund Management, AXA Personal Finance Consulting si AXA Services.

Grupul AXA a fost creat in 1985 in Franta ca rezultat al fuziunii companiilor Mutuelles Unies si Drouot in 1982. Pe parcursul anilor, AXA si-a extins operatiunile in America de Nord in 1991 si in Asia incepand cu anul 1995. AXA este, astazi, prezenta in 58 de tari, pe toate cele 6 continente, avand 101 milioane clienti, 163.000 angajati si 400.000 actionari individuali.

In anul 2011, veniturile (conform IFRS) au insumat 86,107 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri