Pintilie Broker de Asigurare (PBA), detinatorul rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro, a lansat un calculator CASCO, care cuprinde oferte de tarife de la patru companii de asigurari, si anume Euroins, Astra, Generali si Omniasig.
Calculatorul compara in timp real mai multe tarife, dintre care conducatorul auto sa poata alege cea mai convenabila optiune. Totodata, soferii vor putea achizitiona imediat polita dorita, care le va fi livrata gratuit, prin curier. Pana acum, soferii erau nevoiti sa ajunga personal la sediul unei companii de asigurari sau al unui broker, pentru a incheia o astfel de asigurare.

“Este adevarat ca polita CASCO este un produs complex, care impune o evaluare corecta a risculului, dar stim ca PBA are logistica necesara si personal bine pregatit, astfel incat subscrierea politelor CASCO sa fie facuta corect. Avem incredere ca acest proiect va functiona si va deveni un punct de referinta in piata asigurarilor CASCO online”, au spus reprezentantii Euroins.

Soferul va completa mai intai informatiile referitoare la vehiculul care va fi asigurat, apoi va bifa detaliile despre polita (de cand sa fie valabila, daca doreste sa contina sau nu fransiza, etc), dupa care vor fi cerute cateva informatii referitoare la sofer.

“Am lansat calculatorul CASCO tinand cont de cerintele si nevoile celor 50.000 de clienti de pe internet, care isi doreau sa poata afla dinainte care este pretul pentru polita CASCO si astfel sa poata alege dintre mai multe companii de asigurare. Avantajul este timpul in care un sofer poate afla atat pretul final, cat si valoarea la care masina lui va fi asigurata. Pe viitor vom introduce tarife si de la celelalte societati de asigurare”, a declarat Valentin Radu, director de marketing si comunicare PBA.

Acesta a mai spus ca un alt avantaj major este reprezentat de faptul ca asigurarea poate fi comandata de acasa. “Soferul nu mai trebuie sa faca un drum doar ca sa isi ia un CASCO. Intra pe net, alege ce ii convine, comanda si polita ii vine acasa, fara sa plateasca taxe de curierat. Simplu si comod”, a mai spus Valentin Radu.

Pintilie Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de asigurari online din Romania prin site-urile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand peste 1,500,000 de vizitatori unici de la infiintare. (Sursa: Google Analytics si trafic.ro). In 2010, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 23,15 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri