Credit Agricole Bank Romania va suplimenta plafonul pentru creditele acordate prin programul Prima Casa cu patru milioane de euro, dupa ce a primit aprobarea de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

„Programul Prima Casa este foarte important, atat din punct de vedere social, cat si economic. Acesta este motivul pentru care am decis sa suplimentam plafonul acordarii creditelor si in acelasi timp sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri", a declarat, miercuri, intr-un comunicat, directorul general al bancii, Pierre Martin, citat de Mediafax.

De la lansarea programului Prima Casa, in 2009, Credit Agricole Bank a acordat 500 de credite, in valoare totala de circa 22 milioane euro.

Imprumuturile se pot obtine in lei sau in euro, pe o perioada de pana la 30 de ani. Pentru proprietatile vechi, clientii pot imprumuta maxim 57.000 euro, iar pentru cele noi sumele urca pana la 66.500 de euro.

Solicitantii trebuie sa depuna un avans minim de 5% din valoarea locuintei si sa plateasca un comision anual de administrare de 0,49% din jumatatea valorii creditului, solicitat de FNGCIMM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
INTERVIU | Să fii dezvoltator în România trebuie să fie un act de curaj
Setari Cookie-uri