Clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR, beneficiaza de o marja a dobanzii de 2,5%.

BCR a primit in cadrul acestui program o suma suplimentara in valoare de 45 milioane euro pe care o va acorda sub forma de credite in lei.

Banca a oferit, pana in prezent, circa 30.000 de credite in cadrul programului Prima Casa, in valoare de aproximativ 1,2 miliarde euro.

Citeste si:

Poate beneficia de credit Prima Casa orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 metri patrati.

Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de minim 5%. Banca accepta pana la 3 coplatitori. Nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Astfel, pentru un credit de 160.000 lei, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment (variaza in functie de Robor) este de aproximativ 1.189 lei.