Defalcat pe tipuri de asigurari, 62% din primele intermediate reprezinta polite de raspundere civila auto (RCA), 23% asigurari auto CASCO, in timp ce asigurarile de locuinte constituie 9,2% din afacerile companiei. In prezent, Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania.

"Estimam ca, pana la sfarsitul acestui an, vom intermedia prime de peste 30 milioane euro, depasind obiectivele pe care ni le-am stabilit la inceputul exercitiului financiar. Rezultatele obtinute ne permit sa ne acceleram si mai mult extinderea teritoriala - obiectivul fiind ca, pana la sfarsitul acestui an, sa avem birouri in toate judetele din Romania", declara Viorel Vasile (foto), managing partner al Safety Broker.

Dezvoltarea afacerilor Safety Broker a fost dublata si de intarirea echipei manageriale - prin atragerea constanta de specialisti, marcand astfel trecerea la o noua etapa de dezvoltare a organizatiei.

"Odata cu dezvoltarea accelerata a companiei am decis sa investim si in introducerea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001, avand in vedere ca mentinerea si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri au la baza un mai bun control al proceselor de business", spune oficialul Safety Broker, care apreciaza ca standardul ISO sa fie implementat pana in luna decembrie a acestui an.

Compania dispune de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii, fiind prezenta cu o echipa de peste 500 de specialisti la nivel national.