Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania, a raportat la sfarsitul primelor sase luni din 2019 o crestere a primelor brute intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 189 milioane de lei. Din acest total, 60,48 milioane lei au reprezentat vanzari de produse non RCA, din care 65% sunt politele CASCO si 25% politele de asigurare de tip Property.

"Intreaga echipa Safety si-a adus aportul la mentinerea trendului ascendent din ultimii ani, implementand strategiile de diversificare a portofoliului de servicii si de fidelizare a clientilor. In acest sens, am decis ca in cea de-a doua jumatate a anului 2019, sa extindem echipa de management cooptand nume importante din piata de asigurari", a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

De la 1 iulie Nicolae Avram, fost membru board Allianz-Tiriac Asigurari, face parte din echipa de management a Safety Broker in pozitia de director general adjunct, pozitie din care va coordona noile directii strategice de dezvoltarea a departamentelor de vanzari si marketing.

Safety Broker anunta ca va continua strategia de diversificare a portofoliului si de crestere a ponderii detinute de liniile non-auto si in cea de-a doua jumatate a anului. Safety Broker a intermediat si polita de asigurare a evenimentului Neversea din acest an, in parteneriat cu Asirom VIG.

Citeste si:
Ce spune cel mai mare broker de asigurari despre evolutia viitoare...
Viorel Vasile, Safety Broker:...

Sursa foto: Jirsak / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
ASF aproba iesirea lui Ionut Radu din actionariatul Safety Broker