In cadrul emisiunii Money Makers s-a discutat despre cresterea asigurarilor private de sanatate in 2012 si alte aspecte ale sistemului privat de sanatate format din asigurati, asiguratori si furnizorii de servicii medicale, avandu-l invitat pe specialistul in asigurari, Dr. Ec. Alin T. Baiescu.


Una din temele importante discutate in cadrul emisiunii a fost cresterea valorica a primelor brute subscrise in 2012 de la 12,2 mil EUR la 17,6 mil.EUR, datorata unui cumul de factori: dezvoltarea si aparitia de noi furnizori de servicii medicale, efortul crescut de promovare a asigurarilor private de sanatate de catre asiguratori si impactul semnificativ avut de intrarea pe piata a asigurarilor de grup incheiate de catre mari companii.

S-au mai abordat si alte teme precum comparatia dintre un abonament la o clinica medicala privata si o asigurare medicala privata sau modul in care se deruleaza relatia dintre cei trei factori implicati: persoana asigurata, asiguratorul si furnizorul de servicii medicale-clinica, cabinet sau spital.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Florin Cîţu: Vom veni rapid cu normele de aplicare pentru suspendarea ratelor
Setari Cookie-uri