Garanti Bank a lansat un credit de studii destinat finantarii noului program MBA al Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS, costurile acestuia ridicandu-se la 12.000 euro.

Programul ASEBUSS MBA se adreseaza celor care doresc sa inceapa propria afacere, cat si antreprenorilor la inceput de drum, dealeri, reselleri, mici producatori sau francizori sau proprietari de start-up. Programul MBA incepe in octombrie anul acesta, dureaza 18 luni si costa 12.000 de euro.

Totodata, primii 3 clienti de retail sau IMM ai Garanti Bank, care opteaza pentru finantarea prin credit pentru programul de MBA, beneficiaza de un pachet special care include o reducere in valoare de 3.000 de euro.

De asemenea, UniCredit Tiriac Bank a lansat in 2010 un credit de nevoi personale pentru MBA, adresat studentilor Maastricht School of Management.

Garanti Bank Romania face parte din grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri