Raiffeisen Bank a lansat noile carduri de debit cu functionalitate duala contact si contactless, care permit efectuarea de tranzactii fara introducerea codului PIN in valoarea de pana la 100 lei.

Tehnologia contactless permite efectuarea in mod rapid, fara introducerea codului PIN, a platilor de mica valoare, prin simpla apropiere a unui card de un terminal prevazut cu tehnologia contactless. De asemenea, cardurile contactless emise de Raiffeisen isi mentin toate functionalitatile curente, inclusiv utilizarea lor pentru autentificare in Raiffeisen Online.

Cardurile cu tehnologia contactless emise de Raiffeisen Bank sunt de tip Visa (Visa Contactless) cat si MasterCard (MasterCard Contactless).

„Am adaugat in oferta destinata clientilor nostri cardurile contactless in vederea simplificarii platilor de mica valoare de pana la 100 de RON prin card. Constatam ca avem zilnic ocazia sa realizam cel putin 4-5 tranzactii de valoare mica atunci cand cumparam un ziar, platim transportul, luam o cafea sau pranzul” a spus Magda Sandulescu, Director Strategie Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

In prezent sunt instalate terminale contactless la urmatorii comercianti: Cora, Carrefour, Real, Sensiblu, Lukoil, Inmedio, la metrou (MasterCard).

Raiffeisen Bank are un portofoliu de 400.000 de carduri emise si active si aproape 1,8 milioane de carduri de debit active.

Cei mai mari concurenti ai Raiffeisen pe piata de contactless sunt BRD si ING Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri